Kehut ja kommentit

Katja

Pepolaiset! Kaikki harkat siis siirtyneet Amikselle. Ville päivittää harkka-ajat nimenhuutoon. IPS:n pelaajat: Lasse tiedottaa teidän harkoista.

(poistettu pelaaja)

Hei!

Epidemiatilanne on lyhyessä ajassa muuttunut siten, että harjoittelua rajoitetaan kaupungin tiloissa. Torstaista 3.12. alkaen harjoitustilassa voi olla samaan aikaan enintään 20 pelaajaa ja Mansikkalan koulun vuorot jäävät pois, joten joudumme merkittävästi muokkaamaan harjoittelua. Tulemme pyrkimään siihen, että joukkueemme harjoittelevat Ukonniemi Areenalla maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, niin että harjoitusmäärät pysyisivät joukkueilla samana. Tiistai, torstai ja lauantai tulevat olemaan IPV:n käytössä, jonka takia huomenna torstaina 3.12. ei ole harjoituksia.

Neuvottelemme vielä kaupungin kanssa mitkä ovat harjoittelun kustannukset Ukonniemi Areenalla, kun saamme tähän vastauksen, niin julkaisemme harjoitteluvuorot joulukuun poikkeusoloihin. Nyt jo tiedoksi, että YJ-joukkueet tulevat harjoittelemaan imatralaisten pelaajien kesken, siten että P17 pelaajat harjoittelevat omassa ryhmässään, P14, P15 ja T15 omassa ryhmässään.

Tutustukaa vielä kaupungin eiliseen tiedotteeseen: https://www.imatra.fi/uutinen/2020-12-01_kiihtymisvaiheen-rajoitukset-vaikuttavat-my%C3%B6s-imatralla-opetukseen-harrastamiseen

Pysykää terveinä ja tsemppiä kaikille.

Ystävällisin terveisin
Imatran Palloseura ry/Santeri Piirainen

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Katja Laitinen

Koko: 235 kB, päiväys: 03.12.2020